Ljummen sallad med bacon, durumvetekorn & fänkål

Har lagat en del sallader i det sista tll middag. Har upptäckt hela matvetekorn (durum) som är väldigt goda att använda samt gör salladen lite mer matig. Det är också gott tycker jag med aningen ljumma ingredienser, en sallad ska absolut inte vara kall enligt min mening. Använde lite av vad som fanns hemma, tidigare har jag haft i stekt halloumi istället för bacon och sockerärtor, haricoteverts mm. Fänkål är också en ingrediens som sätter god smak på en sallad.



Ingredienser för 2 portioner:

Några mandelpotatisar (kokt och sen stekt i baconfett)
1 burk matvete durum
Purjolök
1/2 paket bacon
1/2 Fänkål
3 tomater
ngr broccolibitar
Solrosskott

dressing:

sesamolja
balsamico
dijonsenap
linfrö
solrosfrö




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0