African sunday
Hittade en burk med afrikansk bönmix som jag fick med en middagspåse från Årstiderna för en stund sedan, hade glömt att jag hade den. Väldigt snabbt lagat och väldigt gott. Man fick med alla torra ingredienser och lägga till önskade grönsaker/kött.
Från Årstiderna hade jag en burk Kidney bönor från Saltå Kvarn, ekologiskt ris och kryddburken (Jordnötter, kokosflingor, soltorkade tomater, Garam Masala, havssalt och peppar).
Sen la jag till kycklingfilé från Bjäregård, några coctailtomater från min balkongträdgård, spenat, russin och lite krossade tomater.
Kycklingen stektes i några minuter, sen hade jag i spenat, tomater, russin och kryddorna. Det fick stå några mnter innan jag till slut hade i en halv burk krossade tomater. Serverades med riset och blev en riktigt god söndagsmiddag!
Från Årstiderna hade jag en burk Kidney bönor från Saltå Kvarn, ekologiskt ris och kryddburken (Jordnötter, kokosflingor, soltorkade tomater, Garam Masala, havssalt och peppar).
Sen la jag till kycklingfilé från Bjäregård, några coctailtomater från min balkongträdgård, spenat, russin och lite krossade tomater.
Kycklingen stektes i några minuter, sen hade jag i spenat, tomater, russin och kryddorna. Det fick stå några mnter innan jag till slut hade i en halv burk krossade tomater. Serverades med riset och blev en riktigt god söndagsmiddag!
Kommentarer
Trackback