Auberginerullar & Quesadillas

Åh det här va gott kan jag lova!

Hittade aubergine receptet på årstiderna och piffade upp det lite med saker jag hade i kylen, coh så hade jag vetetortillas och potatis kvar sedan middagen i helgen.



Auberginerullar:

1 aubergine
1 box coctailtomater
fetaost
gräslök
koriander
bladpersilja
sockerärtor

Skär auberginen i 5mm tjocka skivor, lägg de på en skärbräda och ha lite salt på och låt de ligga i 20 min. Hacka tomater under tiden tillsammans med ärtor, koriander, bladpersilja, gräslök och smula i fetaosten. Skölj aubergineskivorna och torka försiktigt. Stek de i olja (gärna i grillpanna), lägg lite fyllning på och rulla ihop. Lägg alla rullar i en ugnsform och sätt in i ugnen i ca 20 min i 175 grader.




Quesadillas:


2 vetetortillas
3 potatisar
cheddarost
parmesanost
röd mjölk
ärtskott

Koka potatisen, pressa sen och blanda med ost, mjölk och ärtskott. Lägg moset mellan tortillabröden och stek i panna för att få lite färg och sen i ugnen för att värma lite snabbt. Skär upp i tårtbitar.

Servera några rullar och några bitar quesadillas tillsammans med rester av tomatsalsan.

Kan absolut rekomenderas!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0