Grillade havskräftor och röding

Semester och sol, då blir det svårare att få tid till uppdatering här. Det har varit mycket god mat i det sista, och har som tur haft med mig kameran på vissa av de :)
Började semestern med några dagar i båstad med goda vänner, och vi kom dit i lugnet efter stormen kan man tryggt säga. Måste absolut rekomendera kallbadhuset förresten, otroligt skönt att hänga där i nåra timmar, och kostar bara 100 riksdaler!

Yes, yes, tillbaka till den goda maten. En av kvällarna som vi grillade gjorde vi ett besök hos den lokala fiskaren och fick inhandlat både färska havskräfter och röding, mums!



Rödingen fylldes med en blandning på bladpersilja, citronzest och tunnt skivad vitlök, ger en kanonfin smak och doft!



Havskräftorna delades på mitten och fick en rejäl klick smör på sig och till sist lite citronsaft.



Till våran fina fisk och skaldjur grillade vi lite grönsaker.
Som ytterligare tillbehör hade vi två olika såser och en sallad. Såserna kommer i nästa inlägg då vi hade i stort sett samma som kvällen innan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0