Rabarberkompott & jordgubbar


En helt fantastisk dessert till midsommarfikat av mästerkocken Elin :)
En rabarberkompott med jordgubbar i som serverades med grädde och biscotti smulor, mums!





Ingredienser:

Rabarber
Socker
Citron
Vaniljstång
Maizena
Grädde
Biscotti

Koka upp en sockerlag, pressa i citronsaft och vaniljstång. Lägg i rabarberna och koka tills de är mjuka. Häll av saften från koket och koka upp med Maizena så att den blir krämig. Blanda ihop allt. Klart!



Kommentarer
Postat av: alex

sköna bilder, gillar att det står riskakor på bordet!

kommer du ut snart igen? alex

2009-07-03 @ 21:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0